Imbieriniai sausainiai su šviežiu imbieru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Imbieriniai sausainiai su šviežiu imbieru

Imbieriniai sausainiai su šviežiu imbieru - tai traškus miltinis skanėstas, gaminamas iš tešlos. Šiame recepte sausainiai ruošiami pagal klasikinį receptą, kurio pagrindą sudaro kvietiniai miltai, kiaušiniai, cukrus, sviestas ir imbieras. Į tešlos receptą įtrauktas šviežias imbieras sausainiams suteikia sodraus aitraus aromato ir skonio. Į sausainius taip pat dedama medaus, kuris suteikia skanėstui malonaus medaus saldumo.
Gaminimo laikas
155 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
335 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
44 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Imbieriniai sausainiai su šviežiu imbieru Žingsnis 1
Suminkštintą sviestą ir cukrų sumaišykite giliame dubenyje ir gerai išmaišykite. Į dubenį įmuškite du kiaušinius ir vėl išmaišykite. Nulupkite imbiero šaknį ir ją smulkiai sutarkuokite. Į dubenį supilkite medų ir tarkuotą imbiero šaknį. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Imbieriniai sausainiai su šviežiu imbieru Žingsnis 2
Į dubenį suberkite persijotus kvietinius miltus, kepimo miltelius ir viską gerai išmaišykite. Uždenkite indą maistine plėvele ir palikite tešlą šaldytuve 2 valandoms.

Žingsnis 3

Imbieriniai sausainiai su šviežiu imbieru Žingsnis 3
Iš tešlos suformuokite vienodo dydžio rutuliukus ir juos šiek tiek paspauskite, kad galutiniai sausainiai būtų plokšti, apvalios formos. Dėkite sausainius į įkaitintą iki 180 °C temperatūros orkaitę ir kepkite 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Formuoti kepiniai, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, užkandis po pietų, užkandis, sausainiai, naujametiniai desertai, receptų knyga, kiaušinių sausainiai

Kategorijos