Imbierinis keksas. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Imbierinis keksas.

Moliūgų sezonas įsibėgėja, o tai reiškia, kad atėjo moliūgų kepimo metas. Klasikinis moliūgų keksas. Minkšti, sotūs, skanūs ir labai apetitiški. Galite dėti bet kokių prieskonių arba galite apsieiti be jų ir pagardinti tik apelsinų žievelėmis. Bet kuriuo atveju kepamo keksiuko aromatas suburs visą šeimą prie stalo.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
292 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
34 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.57/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Imbierinis keksas. Žingsnis 1
Moliūgą nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Imbierinis keksas. Žingsnis 2
Susmulkinkite riešutus.

Žingsnis 3

Sutarkuokite apelsino žievelę.

Žingsnis 4

Kiaušinius, cukrų ir sviestą išplakite mikseriu iki standžių putų.

Žingsnis 5

Imbierinis keksas. Žingsnis 5
Supilkite apelsinų sultis ir išmaišykite.

Žingsnis 6

Imbierinis keksas. Žingsnis 6
Persijokite miltus, suberkite kepimo miltelius ir maišykite mikseriu nedideliu greičiu.

Žingsnis 7

Imbierinis keksas. Žingsnis 7
Sudėkite moliūgą, žievelę ir riešutus. Išmaišykite.

Žingsnis 8

Imbierinis keksas. Žingsnis 8
Dėkite į formą ir tolygiai paskirstykite.

Žingsnis 9

Imbierinis keksas. Žingsnis 9
Kepkite iki 180˚C įkaitintoje orkaitėje 60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos