Imbierinis namelis šventiniam stalui pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Imbierinis namelis šventiniam stalui

Artėja Naujieji metai, todėl pateikiu jums puikią idėją gardžiam desertui. Jis puikiai papuoš šventinį stalą.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
180 min.
Kalorijos
349 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
65 g
Sunkumas: 4/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Sviestą, medų ir cukrų sudėkite į puodą. Dėkite ant silpnos ugnies, kartkartėmis pamaišydami.

Žingsnis 2

Atvėsinkite, suberkite meduolių prieskonius, miltus, kepimo miltelius ir kakavą. Išminkykite tešlą.

Žingsnis 3

Pabarstykite stalą miltais ir iškočiokite iki 5 mm storio.

Žingsnis 4

Ant pergamentinio popieriaus iškirpkite namą (4 sienos ir 2 stogai).

Žingsnis 5

Perkelkite raštus ant tešlos ir išpjaukite. Iš likusios tešlos pagaminkite dekoracijas ir pagrindą, ant kurio stovės namas.

Žingsnis 6

Meduolius kepkite 180 °C temperatūroje 15 minučių.

Žingsnis 7

Imbierinis namelis šventiniam stalui Žingsnis 7
Paruoškite glajų: 1 kiaušinio baltymą sumaišykite su cukraus pudra ir išmaišykite plaktuvu iki baltumo. Baigiant maišyti, įpilkite citrinos sulčių. Padalykite į kelis dubenėlius ir įmaišykite dažiklį.

Žingsnis 8

Sienas nugremžkite mentele, kad jos būtų lygios. Iškirpkite langus.

Žingsnis 9

Imbierinis namelis šventiniam stalui Žingsnis 9
Sienas išklokite glajumi. Palikite išdžiūti.

Žingsnis 10

Naudodami izomaltozę suklijuokite sieneles.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, lengva, turi bendrų alergenų, popietės užkandis, užkandis, sausainiai, šokoladas, kakavos desertai, naujametiniai desertai, receptų knyga, kakavos sausainiai, kakavos kepiniai

Kategorijos