Publikavimo data: 2024-05-19
Imbierinis pyragas
Imbierinio pyrago skonis primena "Pincher" arba "Pancho". Jis greitai surenkamas iš nedidelio produktų rinkinio. Svarbiausia - palikti jį šaldytuve bent 3-4 valandas. Svarbu imti šviežius ir minkštus meduolius. Tuomet išmirkyti jie bus skanūs kaip biskvitai. Laimingas variantas - vaniliniai ir šokoladiniai meduoliai, kurie derinami su įvairiais vaisiais ir uogomis. Pyragą galite papuošti vaisių griežinėliais, šokolado drožlėmis arba glajumi, riešutais.
Žingsnis 1
Surinkite meduolinį pyragą. Vieną meduolių sluoksnį dėkite į dubenį ant maistinės plėvelės glajumi žemyn, kad gražiai atrodytų. Ant viršaus užpilkite grietinės ir uždėkite bananų sluoksnį. Tada vėl sluoksniuokite meduolius, tada grietinę ir bananus.
Žingsnis 2
Sluoksnius kaitaliokite, kol meduoliai bus pagaminti. Jie turėtų būti viršutiniame sluoksnyje.
Žingsnis 3
Pakelkite maistinę plėvelę iš visų pusių ir rankomis uždenkite pyragą. Padėkite pyragą į šaldytuvą bent 3-4 valandoms, kad įsigertų. Tada išimkite iš šaldytuvo, nuimkite maistinę plėvelę, ant torto dugno padėkite plokščią lėkštę ir apverskite. Nuimkite maistinę plėvelę.
Žingsnis 4
Šokoladiniam apvalkalo sluoksniui paruošti paimkite pusę šokolado plytelės, sulaužykite ją į gabalėlius. Supilkite į dubenį. Įpilkite 1 valgomąjį šaukštą pieno ir nuolat maišydami kaitinkite mišinį ant vandens vonelės iki vientisos masės. Arba įdėkite į mikrobangų krosnelę 20 sekundžių, tada išimkite, išmaišykite ir kaitinkite dar 10 sekundžių.
Žingsnis 5
Ant deserto viršaus užtepkite šokolado mišinio. Papuoškite graikiniais riešutais.
Žingsnis 6
Dėkite meduolinį pyragą į šaldytuvą, kad dar porą valandų mirktų.
Kategorijos