Publikavimo data: 2025-08-20
Iš vaflinių pyragaičių pagamintas pyragas be kepimo
Tortas iš paruoštų vaflinių pyragų visada būna skanus, o jį paruošti labai paprasta ir greita. Iš sutirštinto pieno ir sviesto pagamintas kremas yra labai švelnus ir gerai įsigeria į pyragaičius. Galite eksperimentuoti su šio torto kremo skoniu, įdėdami įvairių riešutų, džiovintų vaisių, uogų, šokolado, bananų, kivių ar kokoso drožlių. Šį pyragą galima gaminti kartu su vaikais ir patiekti kaip skanėstą prie arbatos.
Žingsnis 1
Paruoškite grietinėlę. Suminkštintą sviestą ir vanilinį cukrų sudėkite į tinkamą indą ir sumaišykite maišytuvu. Kai masė taps šviesesnės spalvos, toliau plakite ir nedidelėmis porcijomis supilkite kondensuotą pieną. Plakite kremą iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Surinkite pyragą: vaflinį pyragą sudėkite ant plokščio indo. Tolygiu sluoksniu ant torto užtepkite kremo. Tada apibarstykite tarkuotu šokoladu. Antrą vaflinį pyragą dėkite ant kremo sluoksnio, aptepkite kremu ir apibarstykite šokoladu. Taip pat sutepkite likusius vaflius. Viršutinį tortą aptepkite kremu, apibarstykite kakava ir tarkuotu šokoladu.
Kategorijos