Iškeptas dantis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Iškeptas dantis

Mūsų šalyje šamas nėra plačiai paplitęs, tačiau Europoje ši žuvis laikoma delikatesu ir mėgstama daugelio restoranų lankytojų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
109 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Iškeptas dantis Žingsnis 1
Jei žuvis užšaldyta, palaukite, kol ji visiškai atitirps be vandens arba mikrobangų krosnelėje.

Žingsnis 2

Iškeptas dantis Žingsnis 2
Nusausinkite žuvį popieriniu rankšluosčiu. Supjaustykite 5 cm x 5 cm dydžio gabalėliais.

Žingsnis 3

Iškeptas dantis Žingsnis 3
Žuvį pasūdykite, papipirinkite ir iš visų pusių apvoliokite miltuose.

Žingsnis 4

Iškeptas dantis Žingsnis 4
Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir labai įkaitinkite. Į įkaitintą keptuvę dėkite tik žuvį.

Žingsnis 5

Iškeptas dantis Žingsnis 5
Kai žuvis iš vienos pusės apkeps, apverskite ją. Kepimo laikas - 20 minučių. Neuždenkite dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos