Publikavimo data: 2025-08-20
Iškeptas dantis
Mūsų šalyje šamas nėra plačiai paplitęs, tačiau Europoje ši žuvis laikoma delikatesu ir mėgstama daugelio restoranų lankytojų.
Žingsnis 1
Jei žuvis užšaldyta, palaukite, kol ji visiškai atitirps be vandens arba mikrobangų krosnelėje.
Žingsnis 2
Nusausinkite žuvį popieriniu rankšluosčiu. Supjaustykite 5 cm x 5 cm dydžio gabalėliais.
Žingsnis 3
Žuvį pasūdykite, papipirinkite ir iš visų pusių apvoliokite miltuose.
Žingsnis 4
Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir labai įkaitinkite. Į įkaitintą keptuvę dėkite tik žuvį.
Žingsnis 5
Kai žuvis iš vienos pusės apkeps, apverskite ją. Kepimo laikas - 20 minučių. Neuždenkite dangčiu.
Kategorijos