Publikavimo data: 2024-06-16
Įspūdinga lašiša su avokadais ir apelsinais
Nepaisant to, kad šis patiekalas paruošiamas greitai ir lengvai - vos per 20 minučių - jis stebina savo ryškia išvaizda, sodriu skoniu ir gardumu, jau nekalbant apie daugybę maistinių savybių, kurių yra žuvyje, avokaduose ir apelsinuose. Be to, jį galite ruošti įvairiomis progomis - šventės, gimtadienio ar jubiliejaus proga ir tiesiog laisvą dieną pasimėgauti geru ir skaniu maistu.
Žingsnis 1
Nulupkite apelsinų skilteles nuo plėvelės ir supjaustykite griežinėliais. Žaliąsias alyvuoges perpjaukite išilgai, o juodąsias supjaustykite žiedais.
Žingsnis 2
Iš lašišos filė išpjaukite 4-5 plonas juosteles, o likusią žuvį supjaustykite mažais kubeliais. Avokadą supjaustykite griežinėliais, o sūrį - mažais kubeliais. Sumaišykite paruoštus produktus ir salotas užpilkite majonezu.
Žingsnis 3
Apskritą salotų formą patepkite alyvuogių aliejumi arba išklokite maistine plėvele. Išilgai šonų išdėliokite lašišos juosteles. Užpildykite formą salotomis ir apverskite ją ant pusrutulio formos lėkštės.
Kategorijos