Įspūdinga marinuota kiaulės lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Įspūdinga marinuota kiaulės lašiša

Marinuota kuoja - skani ir aromatinga žuvis. Ją galima patiekti su įvairiais garnyrais, salotomis ar tiesiog su pjaustytomis daržovėmis. Toks patiekalas ras savo vietą ant švediško stalo, restorano ir namų stalo. Paruošti marinuotą kuoją galės visi be išimties, tačiau jos skonis įsimins visam laikui.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
136 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Įspūdinga marinuota kiaulės lašiša Žingsnis 1
Lašišos gabalėlius pagardinkite pipirais, druska ir cukrumi. Įpilkite alyvuogių aliejaus ir lauro lapą. Švelniai išmaišykite, kad žuvis tolygiai įsigertų druskos, pipirų, cukraus ir aliejaus.

Žingsnis 2

Įspūdinga marinuota kiaulės lašiša Žingsnis 2
Paimkite paruoštą sausą stiklainį ir sudėkite į jį marinuotą žuvį. Lašišą reikia marinuoti apie 24 valandas, kol ji bus paruošta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos