Publikavimo data: 2024-05-26
Įspūdinga marinuota kiaulės lašiša
Marinuota kuoja - skani ir aromatinga žuvis. Ją galima patiekti su įvairiais garnyrais, salotomis ar tiesiog su pjaustytomis daržovėmis. Toks patiekalas ras savo vietą ant švediško stalo, restorano ir namų stalo. Paruošti marinuotą kuoją galės visi be išimties, tačiau jos skonis įsimins visam laikui.
Žingsnis 1
Lašišos gabalėlius pagardinkite pipirais, druska ir cukrumi. Įpilkite alyvuogių aliejaus ir lauro lapą. Švelniai išmaišykite, kad žuvis tolygiai įsigertų druskos, pipirų, cukraus ir aliejaus.
Žingsnis 2
Paimkite paruoštą sausą stiklainį ir sudėkite į jį marinuotą žuvį. Lašišą reikia marinuoti apie 24 valandas, kol ji bus paruošta.
Kategorijos