Įspūdingas užkandis iš blynų ir lašišos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Įspūdingas užkandis iš blynų ir lašišos

Blynai yra ne tik tradicinis, bet ir universalus rusų virtuvės patiekalas. Kulinarai juos ruošia kaip atskirą užkandį, taip pat su saldžiais ir sūriais įdarais, deda į salotas, įdeda į paukštienos skerdeną. Šiuo atveju blynams labai tinka grietinėlės sūris ir lašiša. Patiekalas gaunasi švelnios tekstūros, švelnaus kreminio skonio ir labai padorios išvaizdos. Jis gali papuošti bet kokį stalą, taip pat ir šventinį.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
214 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Įspūdingas užkandis iš blynų ir lašišos Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite kiaušinį, suberkite cukrų, druską ir gerai išplakite plaktuvu. Tada supilkite pieną, suberkite miltus ir išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Įspūdingas užkandis iš blynų ir lašišos Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir patepkite aliejumi. Supilkite po samtį tešlos, kad ji pasiskirstytų po keptuvę. Kepkite blynus, kol jie paruduos.

Žingsnis 3

Įspūdingas užkandis iš blynų ir lašišos Žingsnis 3
Sudėkite blynus ant paviršiaus taip, kad kraštai persidengtų. Aptepkite varškės sūriu ir sudėkite juostelėmis supjaustytą žuvį. Susukite juos į ritinį. Prieš patiekdami 30 minučių palaikykite šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, žuvies užkandžiai, sūrio užkandžiai, karšti patiekalai naujiems metams, foršmakas, receptų knyga, tartaletės užkandžiai

Kategorijos