Įspūdingi sausainių ledai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Įspūdingi sausainių ledai

Universalų biskvitą galima be galo keisti, pridėti naujų skonio natų arba eksperimentuoti su kremu. Todėl kiekvienas kitas pyragas nėra panašus į ankstesnįjį. Pateiktame recepte numatyta naudoti grietinėlę ir diplombierą. Švelni tešla kartu su tokiu kremu sukuria dviejų malonių tekstūrų derinį. Be to, tokį tortą galite patiekti bet kokiam šeimos renginiui.
Gaminimo laikas
440 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
268 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.9/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Įspūdingi sausainių ledai Žingsnis 1
Biskvitui išplakite baltymus iki putų, tada įmaišykite vanilę, cukrų ir po vieną trynį. Supilkite miltus ir atsargiai išmaišykite mentele. Ištepkite formą aliejumi, sudėkite tešlą ir siųskite į orkaitę 40 minučių kepti 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje. Atvėsusį biskvitą supjaustykite į tris pyragėlius.

Žingsnis 2

Įspūdingi sausainių ledai Žingsnis 2
Paruoškite sirupą iš karšto vandens ir cukraus. Leiskite jam atvėsti.

Žingsnis 3

Įspūdingi sausainių ledai Žingsnis 3
Želatiną atskieskite karštu vandeniu. Išplakite grietinėlę, supilkite grietinę ir kondensuotą pieną, išmaišykite. Tada plona srovele supilkite želatiną.

Žingsnis 4

Įspūdingi sausainių ledai Žingsnis 4
Pirmąjį biskvito sluoksnį pamirkykite sirupe ir patepkite kremu. Tą patį padarykite ir su antruoju tortu. Trečiąjį ir paskutinį tortą aptepkite kremu arba ištirpintu šokoladu. Palikite mirkti šaldytuve 6 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos