Publikavimo data: 2024-06-08
Įspūdingi sausainių ledai
Universalų biskvitą galima be galo keisti, pridėti naujų skonio natų arba eksperimentuoti su kremu. Todėl kiekvienas kitas pyragas nėra panašus į ankstesnįjį. Pateiktame recepte numatyta naudoti grietinėlę ir diplombierą. Švelni tešla kartu su tokiu kremu sukuria dviejų malonių tekstūrų derinį. Be to, tokį tortą galite patiekti bet kokiam šeimos renginiui.
Žingsnis 1
Biskvitui išplakite baltymus iki putų, tada įmaišykite vanilę, cukrų ir po vieną trynį. Supilkite miltus ir atsargiai išmaišykite mentele. Ištepkite formą aliejumi, sudėkite tešlą ir siųskite į orkaitę 40 minučių kepti 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje. Atvėsusį biskvitą supjaustykite į tris pyragėlius.
Žingsnis 2
Paruoškite sirupą iš karšto vandens ir cukraus. Leiskite jam atvėsti.
Žingsnis 3
Želatiną atskieskite karštu vandeniu. Išplakite grietinėlę, supilkite grietinę ir kondensuotą pieną, išmaišykite. Tada plona srovele supilkite želatiną.
Žingsnis 4
Pirmąjį biskvito sluoksnį pamirkykite sirupe ir patepkite kremu. Tą patį padarykite ir su antruoju tortu. Trečiąjį ir paskutinį tortą aptepkite kremu arba ištirpintu šokoladu. Palikite mirkti šaldytuve 6 valandoms.
Kategorijos