Publikavimo data: 2025-08-18
Išskirtinės ryžių ir tuno salotos su keptomis ir šviežiomis daržovėmis
Salotų ruošimas - ištisas menas. Jų yra labai įvairių. Ir kiekviena iš jų yra savaip skani, graži ir maistinga. Pikantiškos ryžių, tuno, keptų šparaginių pupelių ir cukinijų salotos su šviežiomis morkomis ir saldžiosiomis paprikomis - tikras kulinarinis šedevras. Pradžiuginkite save ir savo artimuosius šiuo įdomiu užkandžiu.
Žingsnis 1
Ryžius kelis kartus kruopščiai perplaukite šaltu vandeniu ir virkite taip: 1 puodelis kruopų 2 puodeliams verdančio vandens. Paruoštą košę išvirkite, atvėsinkite.
Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu saulėgrąžų aliejumi porą minučių pakepinkite svogūną, pirmiausia sudėkite cukiniją, tada pupeles ir žirnelius. Troškinkite ant vidutinės ugnies 5-7 minutes.
Žingsnis 3
Dideliame dubenyje sumaišykite ryžius su keptomis daržovėmis, sudėkite morkas, paprikas, tuną, krapus ir citrinos sultis. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Salotas apšlakstykite tuno sultimis ir augaliniu aliejumi. Išmaišykite.
Kategorijos