Išskirtinės ryžių ir tuno salotos su keptomis ir šviežiomis daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Išskirtinės ryžių ir tuno salotos su keptomis ir šviežiomis daržovėmis

Salotų ruošimas - ištisas menas. Jų yra labai įvairių. Ir kiekviena iš jų yra savaip skani, graži ir maistinga. Pikantiškos ryžių, tuno, keptų šparaginių pupelių ir cukinijų salotos su šviežiomis morkomis ir saldžiosiomis paprikomis - tikras kulinarinis šedevras. Pradžiuginkite save ir savo artimuosius šiuo įdomiu užkandžiu.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
121 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Išskirtinės ryžių ir tuno salotos su keptomis ir šviežiomis daržovėmis Žingsnis 1
Ryžius kelis kartus kruopščiai perplaukite šaltu vandeniu ir virkite taip: 1 puodelis kruopų 2 puodeliams verdančio vandens. Paruoštą košę išvirkite, atvėsinkite.

Žingsnis 2

Išskirtinės ryžių ir tuno salotos su keptomis ir šviežiomis daržovėmis Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu saulėgrąžų aliejumi porą minučių pakepinkite svogūną, pirmiausia sudėkite cukiniją, tada pupeles ir žirnelius. Troškinkite ant vidutinės ugnies 5-7 minutes.

Žingsnis 3

Išskirtinės ryžių ir tuno salotos su keptomis ir šviežiomis daržovėmis Žingsnis 3
Dideliame dubenyje sumaišykite ryžius su keptomis daržovėmis, sudėkite morkas, paprikas, tuną, krapus ir citrinos sultis. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Salotas apšlakstykite tuno sultimis ir augaliniu aliejumi. Išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, salotos, žuvies salotos, tuno salotos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, ryžių patiekalai, receptų knyga, salotos su konservuotais kukurūzais, salotos su kiaušiniais, salotos su majonezu, salotos su daržovėmis, salotos su žaliaisiais svogūnais

Kategorijos