Išskirtiniai kalmarai grietinėlės padaže su česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Išskirtiniai kalmarai grietinėlės padaže su česnakais

Patiekalas, prie kurio tinka ir makaronai, ir grikių kruopos. Jį galima patiekti vieną arba papildyti kitais produktais. Dėl daugybės ingredientų skonis tampa sodrus, įvairus ir labai harmoningas. Kartą pagaminusi šį patiekalą šeimininkė tikrai norės jį pakartoti.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
132 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Išskirtiniai kalmarai grietinėlės padaže su česnakais Žingsnis 1
Kalmarų mėsą nuplaukite, nusausinkite ir susmulkinkite. Tada supjaustykite grybus ir kepkite juos apie 15 minučių, tada ne ilgiau kaip 5 minutes pakepinkite svogūnus. Tada į svogūnus suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Į svogūnus sudėkite jau pakepintus grybus ir išmaišykite. Nedidele srovele supilkite grietinėlę.

Žingsnis 2

Išskirtiniai kalmarai grietinėlės padaže su česnakais Žingsnis 2
Padažą gerai išmaišykite ant silpnos ugnies. Taip jis greitai nesutirštės. Kietąjį sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Supilkite į padažą ir išmaišykite. Česnaką sutarkuokite smulkia tarka. Sudėkite jį į padažą ir dar kartą išmaišykite. Po kelių minučių į keptuvę sudėkite supjaustytus kalmarus.

Žingsnis 3

Išskirtiniai kalmarai grietinėlės padaže su česnakais Žingsnis 3
Galiausiai įberkite prieskonių ir šiek tiek druskos. Troškinkite kalmarus 3 minutes, uždengę keptuvę dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos