Publikavimo data: 2024-05-19
Išskirtiniai kalmarai grietinėlės padaže su česnakais
Patiekalas, prie kurio tinka ir makaronai, ir grikių kruopos. Jį galima patiekti vieną arba papildyti kitais produktais. Dėl daugybės ingredientų skonis tampa sodrus, įvairus ir labai harmoningas. Kartą pagaminusi šį patiekalą šeimininkė tikrai norės jį pakartoti.
Žingsnis 1
Kalmarų mėsą nuplaukite, nusausinkite ir susmulkinkite. Tada supjaustykite grybus ir kepkite juos apie 15 minučių, tada ne ilgiau kaip 5 minutes pakepinkite svogūnus. Tada į svogūnus suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Į svogūnus sudėkite jau pakepintus grybus ir išmaišykite. Nedidele srovele supilkite grietinėlę.
Žingsnis 2
Padažą gerai išmaišykite ant silpnos ugnies. Taip jis greitai nesutirštės. Kietąjį sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Supilkite į padažą ir išmaišykite. Česnaką sutarkuokite smulkia tarka. Sudėkite jį į padažą ir dar kartą išmaišykite. Po kelių minučių į keptuvę sudėkite supjaustytus kalmarus.
Žingsnis 3
Galiausiai įberkite prieskonių ir šiek tiek druskos. Troškinkite kalmarus 3 minutes, uždengę keptuvę dangčiu.
Kategorijos