Publikavimo data: 2025-08-18
Išskirtiniai šokoladiniai keksiukai su kreminiu kremu
Kakavos keksiukai - tai šokolado skonio mėgėjams skirtas kepinys. Be abejonės, jie nepaprastai aromatingi, o dėl tešlos ir kremo tekstūros tiesiog tirpsta burnoje. Tokie gaminiai papuoš arbatos ir kavos stalus, tai puikus skanėstas draugams ir kolegoms, taip pat gera priežastis pasėdėti su šeima prie arbatos puodelio. Vis dėlto negalima sakyti, kad juos sudėtinga paruošti. Atsižvelgiant į visus privalumus, keksiukus galima paruošti bet kurią laisvą akimirką.
Žingsnis 1
Ištirpinkite sviestą ir šiek tiek atvėsinkite. Kiaušinius ir cukrų išplakite mikseriu, palaipsniui supilkite šiltą sviestą ir pieną.
Žingsnis 2
Atskirame dubenyje sumaišykite kakavą, miltus ir kepimo miltelius ir supilkite į išplaktą mišinį. Išmaišykite ir paskirstykite tešlą į formeles, užpildydami 2/3 jų. Dėkite į karštą orkaitę ir kepkite 160 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.
Žingsnis 3
Kremui atšaldytą grietinėlę plakite mikseriu nuo mažo iki didelio greičio. Į sutirštintą grietinėlę dalimis suberkite cukraus pudrą ir kukurūzų krakmolą. Plakite grietinėlę, kol susidarys standžios viršūnės.
Kategorijos