Itališkai kepta skumbrė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Itališkai kepta skumbrė

Šios žuvies receptas atsirado kažkaip savaime. Vieną kartą ją pagaminau, ir dabar tai mano mėgstamiausias patiekalas.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
168 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Itališkai kepta skumbrė Žingsnis 1
Žuvį įtrinkite druska, sudėkite dalį griežinėliais supjaustytų pomidorų, pusę alyvuogių ir prieskonines žoleles.

Žingsnis 2

Žuvyje padarykite įpjovas, įdėkite į jas citrinos griežinėlius ir palikite marinuotis 15 minučių.

Žingsnis 3

Itališkai kepta skumbrė Žingsnis 3
Dėkite ant kepimo popieriaus, patepkite alyvuogių aliejumi ir pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 50 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos