Petražolių pesto padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Petražolių pesto padažas

Tradiciniame pesto recepte naudojami kedro riešutai ir bazilikų lapai. Tačiau tai gana brangūs produktai, kurių ne visada galima rasti tinkamos kokybės. Patyrusios šeimininkės sugalvojo alternatyvą - petražoles ir graikinius riešutus.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
562 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
52 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Riešutai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.62/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Petražolių pesto padažas Žingsnis 1
Paruoškite petražolių pesto. Blenderio dubenyje graikinius riešutus susmulkinkite iki smulkių gabalėlių. Sudėkite petražoles, druską, pipirus, sūrį, česnaką ir alyvuogių aliejų su citrinos sultimis. Maišykite, kol pasidarys tyrelė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos