Itališkos brusketos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Itališkos brusketos

Tikimės, kad šis receptas išgelbės jus nuo nuobodžių sumuštinių. Galime lažintis, kad itališkos brusketos taps vienu stilingiausių patiekalų ant jūsų šventinio stalo! Traškios bagetės riekelės, švieži pomidorai, avokadas (rinkitės minkštesnį, taip bus skanesnis), česnakas skoniui suteikti ir citrinos sultys - aštrumo. Paprasta, bet įspūdinga sudėtis.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
191 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.63/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Itališkos brusketos Žingsnis 1
Keptuvėje su įkaitintu aliejumi apkepkite duoną (maždaug po 2 minutes iš kiekvienos pusės).

Žingsnis 2

Itališkos brusketos Žingsnis 2
Duonos riekes įtrinkite česnako skiltele.

Žingsnis 3

Itališkos brusketos Žingsnis 3
Sudėkite pomidorus, avokadą ir citrinos sultis, įberkite druskos, išmaišykite ir užtepkite mišinį ant bagetės riekelių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos