Įvairiaspalviai koldūnai su glajumi ir pabarstukais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Įvairiaspalviai koldūnai su glajumi ir pabarstukais

Jei žinote darbo su mieline tešla taisykles, nėra sunku pagaminti keksiukus. Tačiau gaminys išeina skanus, minkštas, su kepta plutele. Glazūra, kuria padengiamas jų viršus, padaro juos ne tik šventiškus ir linksmus, bet ir skanius. Viena vertus, nepatartina juos valgyti kasdien, tačiau kai kuriomis dienomis galite suteikti šeimai džiaugsmą valgyti koldūnus su puodeliu aromatizuotos arbatos.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
386 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
26 g
Angliavandeniai
33 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.55/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Įvairiaspalviai koldūnai su glajumi ir pabarstukais Žingsnis 1
Dubenyje iš šilto pieno, cukraus ir mielių padarykite masę. Išmaišykite ir palikite 15 minučių. Kai ji pakils, suberkite miltus, druską ir kiaušinius. Minkykite tešlą bent 10 minučių, tada sudėkite sviestą ir minkykite dar 7 minutes. Palikite tešlą pakilti 1,5 valandos.

Žingsnis 2

Įvairiaspalviai koldūnai su glajumi ir pabarstukais Žingsnis 2
Pakilusią tešlą iškočiokite į sluoksnį. Dideliu dubenėliu išpjaukite didesnius apskritimus, o viduryje išpjaukite mažą apskritimą. Į įkaitintą keptuvę įpilkite augalinio aliejaus. Kepkite koldūnus iš abiejų pusių ant silpnos ugnies, kol jie taps auksiniai.

Žingsnis 3

Įvairiaspalviai koldūnai su glajumi ir pabarstukais Žingsnis 3
Paruoškite glajų. Pašildykite grietinėlę, į ją įmaišykite šokoladą. Gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos