Publikavimo data: 2025-08-17
Įvairiaspalvis lašišos ir avokadų užkandis su svogūnais ir garstyčiomis
Šis užkandis iš lašišos, avokado ir svogūnų yra ne tik skanus, bet ir patrauklios išvaizdos. Rausva lašiša derinama su žaliais agurkais ir avokadais, kad sumuštinyje sukurtų spalvingą spalvų paletę. Tuo pat metu sojų padažas ir garstyčios suteikia ypatingą skonį, sustiprindamos daržovių, žuvies ir ruginės duonos skonį. Šis užkandis - idealus ir sveikas pasirinkimas pusryčiams, vakarienei ar užkandžiui.
Žingsnis 1
Žuvies filė supjaustykite nedideliais (iki 1 cm storio) kubeliais. Avokadą, svogūną ir agurką supjaustykite panašaus dydžio kubeliais. Sudėkite juos į dubenį.
Žingsnis 2
Į žuvį ir daržoves įpilkite sojų padažo ir garstyčių. Supilkite alyvuogių aliejų. Švelniai išmaišykite.
Kategorijos