Įvairiaspalvis lašišos ir avokadų užkandis su svogūnais ir garstyčiomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Įvairiaspalvis lašišos ir avokadų užkandis su svogūnais ir garstyčiomis

Šis užkandis iš lašišos, avokado ir svogūnų yra ne tik skanus, bet ir patrauklios išvaizdos. Rausva lašiša derinama su žaliais agurkais ir avokadais, kad sumuštinyje sukurtų spalvingą spalvų paletę. Tuo pat metu sojų padažas ir garstyčios suteikia ypatingą skonį, sustiprindamos daržovių, žuvies ir ruginės duonos skonį. Šis užkandis - idealus ir sveikas pasirinkimas pusryčiams, vakarienei ar užkandžiui.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
189 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Įvairiaspalvis lašišos ir avokadų užkandis su svogūnais ir garstyčiomis Žingsnis 1
Žuvies filė supjaustykite nedideliais (iki 1 cm storio) kubeliais. Avokadą, svogūną ir agurką supjaustykite panašaus dydžio kubeliais. Sudėkite juos į dubenį.

Žingsnis 2

Įvairiaspalvis lašišos ir avokadų užkandis su svogūnais ir garstyčiomis Žingsnis 2
Į žuvį ir daržoves įpilkite sojų padažo ir garstyčių. Supilkite alyvuogių aliejų. Švelniai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, žuvies užkandžiai, sūrio užkandžiai, karšti patiekalai naujiems metams, foršmakas, receptų knyga, tartaletės užkandžiai

Kategorijos