Publikavimo data: 2024-05-25
Įvairios žuvys
Skanūs ir sveiki pietūs šeimai ar draugų būriui, kuriuos labai lengva paruošti! Žuvies asorti puikiai dera su šviežiomis daržovėmis ir šaltu "Sauvignon blanc". Pagal savo skonį galite rinktis kitų rūšių žuvį, tačiau šiandien kepsime paltusą su lašiša ir dorada.
Žingsnis 1
Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi. Tolygiai paskleiskite gausų ryšulėlį petražolių. Apšlakstykite žoleles alyvuogių aliejumi.
Žingsnis 2
Visą žuvį lengvai pasūdykite. Į dorados vidų įdėkite po šakelę petražolių ir čiobrelių. Česnako skiltelę perpjaukite per pusę ir įdėkite į žiaunas.
Žingsnis 3
Sudėkite kepsnius ir doradas ant kepimo skardos ant žolelių sluoksnio. Likusią per pusę perpjautą česnako skiltelę padėkite tarp žuvų. Patiekalą lengvai apšlakstykite citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi.
Žingsnis 4
Pašaukite žuvį į įkaitintą 200 laipsnių orkaitę 20 minučių.
Kategorijos