Jajik padažas. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Jajik padažas.

Šis padažas yra tradicinis turkiškas patiekalas. Jis naudojamas ir kaip padažas, ir kaip salotos. Jis švelnus, lengvas ir tinka prie mėsos.
Gaminimo laikas
12 min.
Laikas virtuvėje
12 min.
Kalorijos
128 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Jajik padažas. Žingsnis 1
Nuplaukite ir stambiai sutarkuokite agurką, nulupkite ir smulkiai sukapokite česnaką.

Žingsnis 2

Jajik padažas. Žingsnis 2
Nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite mėtas.

Žingsnis 3

Jajik padažas. Žingsnis 3
Susmulkintus ingredientus sumaišykite su matsoni, įpilkite alyvuogių aliejaus, įberkite druskos ir pipirų. Gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, grietinėlės padažai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, receptų knyga, grietinėlės padažai su grietinėle

Kategorijos