Jamie Oliverio keptas tunas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Jamie Oliverio keptas tunas

Džeimis Oliveris - anglų virėjas, restoranų kūrėjas, televizijos laidų vedėjas, maisto gaminimo namuose ir sveikos mitybos populiarintojas, savo karjerą pradėjęs XX a. 9-ojo dešimtmečio viduryje. Savo receptams šefas renkasi nebrangius ingredientus, kurie padeda paruošti įmantrius ir išskirtinius patiekalus, išleidžiant kuo mažiau pinigų ir laiko. Mėgstamiausia Oliverio virtuvė yra itališka, o keptų tunų receptas priklauso jai. Šis patiekalas turi svarbų privalumą - viską galima paruošti vienoje keptuvėje.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
105 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jamie Oliverio keptas tunas Žingsnis 1
Tuno kepsnius kepkite ant grotelių. Įkaitinkite grilio keptuvę ir įpilkite alyvuogių aliejaus. Žuvį kepkite po 1 minutę iš kiekvienos pusės. Tada išimkite iš keptuvės ir padėkite į lėkštę.

Žingsnis 2

Jamie Oliverio keptas tunas Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Į keptuvę, kurioje kepė žuvis, įpilkite aliejaus. Pirmiausia sudėkite alyvuoges ir pakepinkite jas 1 minutę. Sudėkite pomidorus. Į keptuvę išspauskite pusės citrinos sultis. Maišydami kepkite ingredientus 1 minutę. Po to sudėkite bazilikus ir ančiuvius. Išspauskite kitos pusės citrinos sultis. Mišinį ant silpnos ugnies troškinkite 5 minutes.

Žingsnis 3

Jamie Oliverio keptas tunas Žingsnis 3
Žuvį troškinkite kartu su padažu. Į daržoves suberkite džiovintą raudonėlį, druską ir išmaišykite. Sudėkite tuno gabalėlius ant daržovių mišinio, uždenkite ir troškinkite dar 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos