Jautienos kepenėlių skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Jautienos kepenėlių skrebučiai

Jautienos kepenys laikomos dietiniu produktu ir rekomenduojamos žmonėms, sergantiems diabetu. Produktas skatina kraujo skystėjimą ir pasižymi diuretiniu poveikiu. Skrebučiai su jautienos kepenėlėmis ir kiaušiniais yra sotus užkandis, sukurtas elementariai. Kad procesas būtų lengvesnis, galite vartoti konservuotas jautienos kepenis. Kokybiškų konservų sudėtyje turėtų būti tik kepenys, svogūnai, morkos, miltai, druska ir pipirai. Skonis malonus, bet ne aštrus.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.77/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Jautienos kepenėlių skrebučiai Žingsnis 1
Apkepkite duoną. Dėkite duoną į sausą įkaitintą keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių po 5 minutes, kol apskrus.

Žingsnis 2

Jautienos kepenėlių skrebučiai Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Kepenėles sudėkite į dubenį, įmuškite vieną tarkuotą kiaušinį, sudėkite tarkuotą kiaušinio trynį ir agurką. Pagardinkite pipirais ir išmaišykite iki vientisos masės. Paruoštą įdarą užtepkite ant skrudintos duonos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos