Publikavimo data: 2025-08-20
Jerevano ghatas
Smėliniai sluoksniuotos tešlos sausainiai su streusel įdaru.
Žingsnis 1
Į trupinius įtrinkite sviestą ir miltus, įmaišykite grietinę, kiaušinio trynį ir sodą.
Žingsnis 2
Užminkykite tešlą ir valandai padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 3
Įdarui: ištirpintą karštą sviestą išsukite mikseriu su cukrumi iki baltumo, suberkite miltus ir vanilę.
Žingsnis 4
Padalykite tešlą į dvi dalis, iškočiokite į stačiakampį ir sudėkite pusę įdaro.
Žingsnis 5
Suvyniokite, susukite kočėlu, patepkite kiaušinio tryniu ir supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 6
Dėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20-25 minutes.
Kategorijos