Pagal šį receptą iškepsite tiesiog nepakartojamą pyragą.
Žingsnis 1
Pirmiausia iškepkime biskvitą. Paruoškite produktus.
Žingsnis 2
Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius. Pradėkite plakti iš pradžių mažu greičiu, paskui dideliu. Palaipsniui įmaišykite 100 g cukraus ir žiupsnelį druskos.
Žingsnis 3
Masė turėtų smarkiai padidėti.
Žingsnis 4
Palaipsniui suberkite persijotus miltus ir kepimo miltelius. Išmaišykite.
Žingsnis 5
Dėkite tešlą į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 50 minučių.
Žingsnis 6
Patikrinkite, ar tešla paruošta, smeigdami iešmeliu.
Žingsnis 7
Biskvitą supjaustykite į tris pyragėlius.
Žingsnis 8
Dabar pagaminkime vyšnių konfitą.
Žingsnis 9
Iš vyšnių pašalinkite kauliukus ir užpilkite cukrumi (50 g). Pastatykite ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 10
Kai vyšnios užverda ir cukrus ištirpsta, suberkite šaltame vandenyje ištirpintą krakmolą.
Žingsnis 11
Kai tik mišinys pradės tirštėti, nuimkite nuo viryklės.
Žingsnis 12
Paruoškime jogurtą ir sviestinį kremą.
Žingsnis 13
Iš 50 g cukraus pasigaminkite cukraus pudrą. Tada išplakite grietinėlę su cukraus pudra.
Žingsnis 14
Supilkite jogurtą ir toliau plakite.
Žingsnis 15
Dabar paruoškite cukraus sirupą. Paimkite 100 ml vandens ir sumaišykite jį su cukrumi. Dėkite ant vidutinės ugnies, kol cukrus visiškai ištirps. Kai sirupas atvės, pamirkykite kiekvieną pyragą.
Žingsnis 16
Ant pyrago viršaus užtepkite jogurto ir sviesto kremo.
Žingsnis 17
Tada vyšnių konfit.
Žingsnis 18
Tą patį pakartokite su antruoju pyragu. Aptepkite kremu ir įdėkite į šaldytuvą 6 valandoms.
Žingsnis 19
Ant torto viršaus jį padengsime sūrio kremu.
Žingsnis 20
Varškę, grietinėlę ir cukraus pudrą išsukite.
Žingsnis 21
Tortą išklokite kremu. Papuoškite pagal pageidavimą. Patartina tortą 6 valandoms padėti į šaldytuvą.