Publikavimo data: 2024-02-04
Jogurto pyragas receptas
Turime naujienų apie šį pyragą. Pirma: šį subtilų desertą gali pasigaminti kiekvienas, net neturintis rankų miklumo ir specialių įgūdžių. Antroji gera žinia: jums nereikės gaminti tešlos ir kepti pyragaičių. Trečioji gera žinia yra ta, kad jums nereikia laukti visą naktį, kol pyragas išmirks. Pirmąjį gabalėlį galėsite paragauti po 2 valandų.
Žingsnis 1
Iš anksto išimkite sviestą iš šaldytuvo. Želatiną užpilkite vandeniu ir palikite 15 minučių kambario temperatūroje. Sutrupinkite sausainius (kad procesas būtų švaresnis, sudėkite sausainius į maišelį ir sutrupinkite juos kočėlu). Paruoškite torto formą.
Žingsnis 2
Sumaišykite sausainius su suminkštintu sviestu. Sudėkite mišinį į formą ir, paskleidę bei sutankinę, suformuokite pagrindą su šonais. Padėkite pagrindą į šaldytuvą.
Žingsnis 3
Į vandenį su želatina suberkite cukrų ir kaitinkite ant silpnos ugnies, kol ištirps.
Žingsnis 4
Jogurtą sudėkite į gilų dubenį ir per sietelį suberkite želatiną, gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Išimkite formą su pagrindu iš šaldytuvo, išdėliokite ant jos uogas, užpilkite jogurto mišiniu ir 120 minučių padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 6
Paruoštą desertą supjaustykite porcijomis ir patiekite.
Kategorijos