Publikavimo data: 2024-04-06
Jogurto želė
Jogurto želė yra lengvas, mažai kalorijų turintis desertas, kuris gali būti gaivus užkandis karštą dieną. Jogurto želė gaminama su želatina, nes jogurto konsistencija yra gana skysta ir jis turi išlaikyti formą. Pagal receptą želė turi stovėti 3 valandas šaldytuve, kad visiškai sustingtų. Norėdami paįvairinti skanėsto skonį, įmaišykite uogų. Jogurtą galima imti jau paruoštą arba pasigaminti patiems.
Žingsnis 1
Paruoškite želatiną. Supilkite želatiną į dubenį ir 15-20 min. palaikykite šaltame vandenyje. Kai želatina išbrinks, ištirpinkite ją vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelėje.
Žingsnis 2
Sudėkite ingredientus ir baigkite gaminti. Sumaišykite cukrų, vanilinį cukrų ir jogurtą, maišykite, kol cukraus kristalai visiškai ištirps. Į saldų jogurtą supilkite vandenį ir želatiną. Gerai išmaišykite ir supilkite į formeles. Dėkite į šaldytuvą 3 valandoms.
Kategorijos