Juodųjų serbentų confitur pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Juodųjų serbentų confitur

Confitur yra prancūzų išrastas desertas. Nuo uogienės jis skiriasi tirštesne konsistencija ir vaisių ar uogų gabalėliais. Šis skanėstas gali būti gaminamas iš šviežių arba šaldytų produktų. Į juodųjų serbentų confit negalima dėti tirštiklio, nes uogose pakankamai daug pektino. Į paprastą receptą, kaip paruošti žiemai skirtą preparatą namuose, įeina išankstinis uogų užpylimas su cukrumi. Sudėčiai sutirštinti įdedama šiek tiek krakmolo.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
147 kcal.
Angliavandeniai
37 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.17/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Juodųjų serbentų confitur Žingsnis 1
Paruoškite konditerijos pagrindą. Juoduosius serbentus sudėkite į storasienį puodą. Suberkite cukrų, vandenį ir išmaišykite. Palikite 2 val.

Žingsnis 2

Juodųjų serbentų confitur Žingsnis 2
Išvirkite serbentų apkepą. Įjunkite vidutinę kaitrą, pastatykite keptuvę ant kaitlentės ir užvirinkite. Tada nuolat maišydami suberkite krakmolą. Vėl užvirus, išjunkite ugnį.

Žingsnis 3

Juodųjų serbentų confitur Žingsnis 3
Konfitą išsaugokite. Sudėkite į sterilizuotus stiklainius ir užkimškite. Palikite patalpoje, kol visiškai atvės, tada laikykite šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos