Juodųjų serbentų skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Juodųjų serbentų skrebučiai

Klasikiniai prancūziški skrebučiai su kiaušiniais ir pienu paprastai patiekiami su džemu arba uogiene. Tačiau jei pagaminsite padažą iš šviežių uogų ir medaus, jis bus ne mažiau skanus, o desertas turės daugiau vitaminų. Pirmiausia vitamino C, kuris retai kada išlieka termiškai apdorotas. Be to, juoduosiuose serbentuose yra vitaminų A, E, B1, B2, B5, B6, taip pat sveikatai vertingo pektino. Juodųjų serbentų skrebučiai idealiai tinka tiems, kurie nori ko nors saldaus ir kartu sveiko.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
209 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Juodųjų serbentų skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite duonos mišinį. Dubenyje sumaišykite pieną, kiaušinius, cukrų ir cinamoną iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Juodųjų serbentų skrebučiai Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Duonos riekes pamerkite į mišinį, žiūrėdami, kad jos nesušlaptų - šviežią duoną reikia mirkyti tik 3 sekundes. Įkaitintoje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir apkepkite duonos riekes, kol jos taps auksinės spalvos. Tada 2 minutes paskrudinkite orkaitėje.

Žingsnis 3

Juodųjų serbentų skrebučiai Žingsnis 3
Paruoškite uogų padažą. Sutrinkite serbentus, medų ir vandenį blenderiu. Į lėkštę dėkite paruoštus skrebučius ir užpilkite uogų padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos