Publikavimo data: 2024-06-22
Jūriniai asilai druskos apvalkale
Įspūdingas ir labai skanus žuvies patiekalas. Puikiai tinka šventiniam stalui!
Žingsnis 1
Žuvies vidų apšlakstykite citrinos sultimis ir pipirais, jei reikia, pabarstykite čiobreliais ar kitomis žolelėmis.
Žingsnis 2
Druską sumaišykite su kiaušinių baltymais. Mišinys turi tapti panašus į tešlą. Jei reikia, įpilkite šiek tiek vandens.
Žingsnis 3
Ant pergamento užtepkite šiek tiek mišinio, kad susidarytų apatinis "kiauto" sluoksnis.
Žingsnis 4
Žuvį sudėkite ant druskos ir ant viršaus užberkite likusią druską, kad ji visiškai padengtų žuvį. Druskos sluoksnis turi būti maždaug 1,5 cm storio. Galvą ir uodegą palikite atviras. Suformuokite "kiautą".
Žingsnis 5
Kepkite 30 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Kategorijos