Jūros dumblių traškučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Jūros dumblių traškučiai

Nori yra presuoti valgomieji jūros dumbliai, dažniausiai naudojami suši gamybai. Tačiau iš jų galima pasigaminti ir skanių užkandžių. Jūros dumblių traškučiai bus sveikas traškučių analogas, be to, juos pagaminti galima daug greičiau - užtenka 10 minučių ir patiekalas paruoštas. Nori galite nusipirkti bet kurioje maisto prekių parduotuvėje.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
722 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
72 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Sezamo sėklos
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.94/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Jūros dumblių traškučiai Žingsnis 1
Paruoškite traškučius. Žirklėmis perpjaukite nori lapus. Atskirame dubenyje sumaišykite sezamų aliejų su prieskoniais. Apšlakstykite nori lakštus aliejumi, sudėkite ant kepimo skardos, pabarstykite sezamo sėklomis ir 2 min. pašaukite į orkaitę. Sudėkite drožles į gilų dubenį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, pietūs, popietė, vakarienė, užkandis, traškučiai, karšti patiekalai naujiems metams, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos