Jūros ešerys grietinės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Jūros ešerys grietinės padaže

Jūros ešerys grietinės padaže ruošiamas gana paprastai. Jo mėsa yra liesa, sveika ir lengvai virškinama, turi ryškų žuvies skonį ir sodrų aromatą. Grietinės padažas šiam patiekalui suteikia nepakartojamo švelnumo ir gaivumo. Be to, kepti jūros ešeriai derinami su beveik bet kokiais garnyrais. Dėl nuostabios subtilaus skonio ir aromato harmonijos šis patiekalas puikiai tinka gardžiai vakarienei ar šeimos pietums.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.95/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jūros ešerys grietinės padaže Žingsnis 1
Ešerius supjaustykite pailgais gabalėliais.

Žingsnis 2

Jūros ešerys grietinės padaže Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus iš abiejų pusių apkepkite ešerius, kol jie taps traškūs.

Žingsnis 3

Jūros ešerys grietinės padaže Žingsnis 3
Į keptuvę su keptais ešeriais įpilkite vandens ir grietinės.

Žingsnis 4

Jūros ešerys grietinės padaže Žingsnis 4
Į lėkštę sudėkite keptus ešerius grietinės padaže, papuoškite žolelėmis ir maltų pipirų mišiniu. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos