Publikavimo data: 2024-06-22
Jūros ešerys grietinės padaže
Jūros ešerys grietinės padaže ruošiamas gana paprastai. Jo mėsa yra liesa, sveika ir lengvai virškinama, turi ryškų žuvies skonį ir sodrų aromatą. Grietinės padažas šiam patiekalui suteikia nepakartojamo švelnumo ir gaivumo. Be to, kepti jūros ešeriai derinami su beveik bet kokiais garnyrais. Dėl nuostabios subtilaus skonio ir aromato harmonijos šis patiekalas puikiai tinka gardžiai vakarienei ar šeimos pietums.
Žingsnis 1
Ešerius supjaustykite pailgais gabalėliais.
Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus iš abiejų pusių apkepkite ešerius, kol jie taps traškūs.
Žingsnis 3
Į keptuvę su keptais ešeriais įpilkite vandens ir grietinės.
Žingsnis 4
Į lėkštę sudėkite keptus ešerius grietinės padaže, papuoškite žolelėmis ir maltų pipirų mišiniu. Gero apetito.
Kategorijos