Publikavimo data: 2024-06-22
Jūros ešerys pieno padaže
Jei norite paragauti žuvies, bet nežinote, ką pasirinkti, pasigaminkite jūros ešerį. Tai populiari žuvies rūšis. Balta jūros ešerių mėsa yra malonaus skonio ir aromato, joje nedaug kaulų, todėl galite drąsiai duoti vaikams. Be to, jūros ešerys yra labai sveikas. Iškepkite jūros ešerį pieniškame a la bešamelio padaže. Patiekalas gaunasi skanus, sultingas ir minkštas. Ir atrodo labai apetitiškai. Šį jūros ešerį galima patiekti ant šventinio stalo arba tiesiog vakarienei, kad patiktų šeimai.
Žingsnis 1
Abiejose ešerio pusėse padarykite skersinius įpjovimus. Įtrinkite ešerius druska ir maltais juodaisiais pipirais, taip pat pabarstykite druska ir pipirais žuvies vidų.
Žingsnis 2
Puode ištirpinkite sviestą. Įberkite šaukštą miltų ir išmaišykite. Kepkite miltus 1 minutę, kol taps auksinės spalvos. Supilkite puodelį pieno. Nuolat maišydami plakikliu kaitinkite pieną, kol miltai visiškai ištirps. Nuimkite padažą nuo ugnies.
Žingsnis 3
Kepimo indą patepkite augaliniu aliejumi. Įdėkite į jį ešerius ir užpilkite pieno padažu.
Žingsnis 4
Pašaukite žuvį kepti į 200 °C temperatūros orkaitę 30 minučių.
Žingsnis 5
Paruoštą žuvį sudėkite į lėkštę, papuoškite tarkuotu parmezanu ir vyšniniais pomidoriukais. Gero apetito!
Kategorijos