Jūros ešerys pieno padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Jūros ešerys pieno padaže

Jei norite paragauti žuvies, bet nežinote, ką pasirinkti, pasigaminkite jūros ešerį. Tai populiari žuvies rūšis. Balta jūros ešerių mėsa yra malonaus skonio ir aromato, joje nedaug kaulų, todėl galite drąsiai duoti vaikams. Be to, jūros ešerys yra labai sveikas. Iškepkite jūros ešerį pieniškame a la bešamelio padaže. Patiekalas gaunasi skanus, sultingas ir minkštas. Ir atrodo labai apetitiškai. Šį jūros ešerį galima patiekti ant šventinio stalo arba tiesiog vakarienei, kad patiktų šeimai.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jūros ešerys pieno padaže Žingsnis 1
Abiejose ešerio pusėse padarykite skersinius įpjovimus. Įtrinkite ešerius druska ir maltais juodaisiais pipirais, taip pat pabarstykite druska ir pipirais žuvies vidų.

Žingsnis 2

Jūros ešerys pieno padaže Žingsnis 2
Puode ištirpinkite sviestą. Įberkite šaukštą miltų ir išmaišykite. Kepkite miltus 1 minutę, kol taps auksinės spalvos. Supilkite puodelį pieno. Nuolat maišydami plakikliu kaitinkite pieną, kol miltai visiškai ištirps. Nuimkite padažą nuo ugnies.

Žingsnis 3

Jūros ešerys pieno padaže Žingsnis 3
Kepimo indą patepkite augaliniu aliejumi. Įdėkite į jį ešerius ir užpilkite pieno padažu.

Žingsnis 4

Jūros ešerys pieno padaže Žingsnis 4
Pašaukite žuvį kepti į 200 °C temperatūros orkaitę 30 minučių.

Žingsnis 5

Jūros ešerys pieno padaže Žingsnis 5
Paruoštą žuvį sudėkite į lėkštę, papuoškite tarkuotu parmezanu ir vyšniniais pomidoriukais. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos