Publikavimo data: 2024-06-22
Jūros ešerys pomidorų padaže
Jūros ešerys pomidorų padaže yra malonaus švelnaus kvapo ir skonio, taip pat pasižymi ypatingu pikantiškumu. Receptas labai paprastas, tačiau žuvis pomidorų padaže gaunasi nepaprastai skani. Galite pridėti bet kokių prieskonių pagal savo skonį ir paruošti mėgstamą garnyrą. Tokį patiekalą galite patiekti ir šeimos vakarienei, ir šventiniam stalui. Ešerys yra labai naudinga ir lengvai paruošiama žuvis, todėl ji labai populiari kulinarijoje.
Žingsnis 1
Morkas supjaustykite stambiais šiaudeliais.
Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje apkepkite kubeliais supjaustytą svogūną ir morkas.
Žingsnis 3
Įpilkite kečupo, druskos, pipirų ir sojų padažo.
Žingsnis 4
Padažą išmaišykite ir troškinkite, kol svogūnai ir morkos suminkštės.
Žingsnis 5
Nuplautus ir rankšluosčiu nusausintus ešerius pamerkite į miltus.
Žingsnis 6
Tinkamo dydžio kepimo indą išvoliokite miltuose ir užpilkite paruoštu pomidorų padažu.
Žingsnis 7
Kepkite ešerius 30-40 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
Žingsnis 8
Paruoštą žuvį sudėkite į lėkštę ir papuoškite balzaminiu padažu. Mėgaukitės.
Kategorijos