Jūros ešerys sojų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Jūros ešerys sojų padaže

Jūros ešerys, arba, kaip jis vadinamas restoranų meniu, "jūros ešerys", pagrįstai laikomas vienu populiariausių delikatesų Europos, Italijos ir Japonijos virtuvėse.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.04/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jūros ešerys sojų padaže Žingsnis 1
Paimkite gilų dubenį ir sudėkite į jį jūros ešerius. Užpilkite sojų padažo ir aliejaus mišiniu, atskiestu vandeniu. Pagal skonį pagardinkite pipirų mišiniu. Marinuokite 10 minučių.

Žingsnis 2

Jūros ešerys sojų padaže Žingsnis 2
Į keraminį kepimo indą sudėkite marinuotą žuvį.

Žingsnis 3

Jūros ešerys sojų padaže Žingsnis 3
Į formą supilkite likusį marinatą iš sojų padažo, aliejaus ir pipirų. Įdėkite į įkaitintą iki 200 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepkite 20 minučių.

Žingsnis 4

Jūros ešerys sojų padaže Žingsnis 4
Aromatingas ir pikantiškas ešerys jau paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos