Publikavimo data: 2024-06-23
Jūros ešerys sojų padaže
Jūros ešerys, arba, kaip jis vadinamas restoranų meniu, "jūros ešerys", pagrįstai laikomas vienu populiariausių delikatesų Europos, Italijos ir Japonijos virtuvėse.
Žingsnis 1
Paimkite gilų dubenį ir sudėkite į jį jūros ešerius. Užpilkite sojų padažo ir aliejaus mišiniu, atskiestu vandeniu. Pagal skonį pagardinkite pipirų mišiniu. Marinuokite 10 minučių.
Žingsnis 2
Į keraminį kepimo indą sudėkite marinuotą žuvį.
Žingsnis 3
Į formą supilkite likusį marinatą iš sojų padažo, aliejaus ir pipirų. Įdėkite į įkaitintą iki 200 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepkite 20 minučių.
Žingsnis 4
Aromatingas ir pikantiškas ešerys jau paruoštas.
Kategorijos