Jūros ešerys su aitriosiomis paprikomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Jūros ešerys su aitriosiomis paprikomis

Jūros ešeriai yra labai sveika žuvis žmonėms. Ešerių mėsoje yra daug vitaminų ir mikroelementų, kurie naudingi odos, plaukų ir nagų sveikatai. Ešerys pagal šį receptą yra puikus pasirinkimas namų ar šventiniam stalui. Jo skonis tikrai bus įvertintas. Ešerys su aitriosiomis paprikomis turi pikantišką, aštrų poskonį. Ypač toks patiekalas patiks aštrumo mėgėjams. Žuvis turi nedaug kalorijų, tačiau pats patiekalas yra labai sotus. Kaip garnyrą galite patiekti bulvių.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
220 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 4.19/5 (32 bal.)

Žingsnis 1

Jūros ešerys su aitriosiomis paprikomis Žingsnis 1
Iš abiejų pusių žuvį pasūdykite ir papipirinkite. Nulupkite česnaką ir kiekvieną skiltelę supjaustykite maždaug į 4 dalis. Papriką taip pat supjaustykite į 3-4 dalis.

Žingsnis 2

Jūros ešerys su aitriosiomis paprikomis Žingsnis 2
Sudėkite paprikas ir česnakus į gilų dubenį ir supilkite alyvuogių aliejų.

Žingsnis 3

Jūros ešerys su aitriosiomis paprikomis Žingsnis 3
Naudodami panardinamąjį maišytuvą išplakite mišinį iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Jūros ešerys su aitriosiomis paprikomis Žingsnis 4
Gautu mišiniu marinuokite žuvį.

Žingsnis 5

Jūros ešerys su aitriosiomis paprikomis Žingsnis 5
Ant ugnies pastatykite keptuvę ir įkaitinkite. Įpilkite šiek tiek aliejaus ir apkepkite žuvį iš abiejų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos