Publikavimo data: 2025-08-18
Jūros ešerys su aitriosiomis paprikomis
Jūros ešeriai yra labai sveika žuvis žmonėms. Ešerių mėsoje yra daug vitaminų ir mikroelementų, kurie naudingi odos, plaukų ir nagų sveikatai. Ešerys pagal šį receptą yra puikus pasirinkimas namų ar šventiniam stalui. Jo skonis tikrai bus įvertintas. Ešerys su aitriosiomis paprikomis turi pikantišką, aštrų poskonį. Ypač toks patiekalas patiks aštrumo mėgėjams. Žuvis turi nedaug kalorijų, tačiau pats patiekalas yra labai sotus. Kaip garnyrą galite patiekti bulvių.
Žingsnis 1
Iš abiejų pusių žuvį pasūdykite ir papipirinkite. Nulupkite česnaką ir kiekvieną skiltelę supjaustykite maždaug į 4 dalis. Papriką taip pat supjaustykite į 3-4 dalis.
Žingsnis 2
Sudėkite paprikas ir česnakus į gilų dubenį ir supilkite alyvuogių aliejų.
Žingsnis 3
Naudodami panardinamąjį maišytuvą išplakite mišinį iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Gautu mišiniu marinuokite žuvį.
Žingsnis 5
Ant ugnies pastatykite keptuvę ir įkaitinkite. Įpilkite šiek tiek aliejaus ir apkepkite žuvį iš abiejų pusių.
Kategorijos