Jūros ešerys su morkų koše pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Jūros ešerys su morkų koše

Jūros ešerys su trintomis morkomis yra švelnus ir nepaprastai skanus patiekalas. Ešerys yra nebrangus ir turi dietinę liesą mėsą be smulkių kaulų. Kartu su morkų tyre jis gaunasi labai gardus. Siūlome jums paruošti šį patiekalą pagal mūsų receptą, ir jis tikrai patiks jums ir jūsų svečiams. Morkų tyrę galite pakeisti bet kokiu kitu garnyru pagal savo skonį. Dėl nuostabios subtilaus skonio ir aromato harmonijos šis patiekalas puikiai tinka gardžiai vakarienei ar šeimos pietums.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
95 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.72/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jūros ešerys su morkų koše Žingsnis 1
Morkas supjaustykite apskritimais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Jūros ešerys su morkų koše Žingsnis 2
Nupjaukite ešerio pelekus ir uodegą, išvalykite vidų. Nuplaukite ir išdžiovinkite.

Žingsnis 3

Jūros ešerys su morkų koše Žingsnis 3
Kepkite ešerius įkaitintoje keptuvėje nedideliame kiekyje augalinio aliejaus.

Žingsnis 4

Jūros ešerys su morkų koše Žingsnis 4
Morkas nusausinkite, supilkite grietinėlę, įberkite druskos ir pipirų. Plakite trintuvu iki vientisos masės.

Žingsnis 5

Jūros ešerys su morkų koše Žingsnis 5
Iškeptus ešerius ir morkų tyrę sudėkite į lėkštę. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos