Publikavimo data: 2024-06-22
Jūros ešerys su morkų koše
Jūros ešerys su trintomis morkomis yra švelnus ir nepaprastai skanus patiekalas. Ešerys yra nebrangus ir turi dietinę liesą mėsą be smulkių kaulų. Kartu su morkų tyre jis gaunasi labai gardus. Siūlome jums paruošti šį patiekalą pagal mūsų receptą, ir jis tikrai patiks jums ir jūsų svečiams. Morkų tyrę galite pakeisti bet kokiu kitu garnyru pagal savo skonį. Dėl nuostabios subtilaus skonio ir aromato harmonijos šis patiekalas puikiai tinka gardžiai vakarienei ar šeimos pietums.
Žingsnis 1
Morkas supjaustykite apskritimais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Nupjaukite ešerio pelekus ir uodegą, išvalykite vidų. Nuplaukite ir išdžiovinkite.
Žingsnis 3
Kepkite ešerius įkaitintoje keptuvėje nedideliame kiekyje augalinio aliejaus.
Žingsnis 4
Morkas nusausinkite, supilkite grietinėlę, įberkite druskos ir pipirų. Plakite trintuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Iškeptus ešerius ir morkų tyrę sudėkite į lėkštę. Mėgaukitės.
Kategorijos