Jūros ešerys su varške, vyšniniais pomidorais ir prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Jūros ešerys su varške, vyšniniais pomidorais ir prieskoniais

Jūros ešerys su varške, vyšniniais pomidorais ir prieskoniais gaunasi labai sultingas ir minkštas. Jūros ešerio mėsa labai skani ir švelni. Be to, ji beveik neturi specifinio kvapo, kuriuo pasižymi daugelis jūros žuvų. Ešerys pasižymi daugybe naudingų savybių, kurios suteikia jam visišką teisę pretenduoti į sveikiausių maisto produktų pirmenybę. Ešeriuose yra organizmui būtinų vitaminų A, B, D, PP grupių, taip pat daug omega-3 riebalų rūgšties.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
108 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.05/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jūros ešerys su varške, vyšniniais pomidorais ir prieskoniais Žingsnis 1
Į tinkamo dydžio kepimo indą sudėkite varške apteptus ešerius ir ant viršaus uždėkite vyšninių pomidorų puseles. Pabarstykite žuvies prieskoniais, druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Jūros ešerys su varške, vyšniniais pomidorais ir prieskoniais Žingsnis 2
Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Žingsnis 3

Jūros ešerys su varške, vyšniniais pomidorais ir prieskoniais Žingsnis 3
Iškeptus ešerius sudėkite ant salotų lapų. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos