Publikavimo data: 2024-09-16
Jūros ešerys su varške, vyšniniais pomidorais ir prieskoniais
Jūros ešerys su varške, vyšniniais pomidorais ir prieskoniais gaunasi labai sultingas ir minkštas. Jūros ešerio mėsa labai skani ir švelni. Be to, ji beveik neturi specifinio kvapo, kuriuo pasižymi daugelis jūros žuvų. Ešerys pasižymi daugybe naudingų savybių, kurios suteikia jam visišką teisę pretenduoti į sveikiausių maisto produktų pirmenybę. Ešeriuose yra organizmui būtinų vitaminų A, B, D, PP grupių, taip pat daug omega-3 riebalų rūgšties.
Žingsnis 1
Į tinkamo dydžio kepimo indą sudėkite varške apteptus ešerius ir ant viršaus uždėkite vyšninių pomidorų puseles. Pabarstykite žuvies prieskoniais, druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
Žingsnis 3
Iškeptus ešerius sudėkite ant salotų lapų. Mėgaukitės.
Kategorijos