Jūros ešerys sūrio padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Jūros ešerys sūrio padaže

Jūros ešerys sūrio padaže ruošiamas gana paprastai. Jo mėsa yra liesa, sveika ir lengvai virškinama, turi ryškų žuvies skonį ir sodrų aromatą. Sūrio ir kiaušinio padažas šiam patiekalui suteikia nepakartojamo švelnumo. Be to, kepti jūros ešeriai derinami su beveik bet kokiais garnyrais. Dėl nuostabios subtilaus skonio ir aromato harmonijos šis patiekalas puikiai tinka gardžiai vakarienei ar šeimos pietums.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.77/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jūros ešerys sūrio padaže Žingsnis 1
Tinkamo dydžio inde sumaišykite smulkiai tarkuotą sūrį, kiaušinius ir pieną.

Žingsnis 2

Jūros ešerys sūrio padaže Žingsnis 2
Padarykite negilius įpjovimus ešeriuose ir įdėkite į juos laimo skilteles. Sudėkite ešerius į aliejumi pateptą kepimo indą ir užpilkite sūrio, kiaušinių ir pieno padažu.

Žingsnis 3

Jūros ešerys sūrio padaže Žingsnis 3
Kepkite ešerius 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Žingsnis 4

Jūros ešerys sūrio padaže Žingsnis 4
Iškeptus ešerius su sūrio padažu sudėkite į lėkštę, papuoškite žolelėmis ir šviežio laimo griežinėliais. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos