Publikavimo data: 2024-09-16
Jūros ešerys sūrio padaže
Jūros ešerys sūrio padaže ruošiamas gana paprastai. Jo mėsa yra liesa, sveika ir lengvai virškinama, turi ryškų žuvies skonį ir sodrų aromatą. Sūrio ir kiaušinio padažas šiam patiekalui suteikia nepakartojamo švelnumo. Be to, kepti jūros ešeriai derinami su beveik bet kokiais garnyrais. Dėl nuostabios subtilaus skonio ir aromato harmonijos šis patiekalas puikiai tinka gardžiai vakarienei ar šeimos pietums.
Žingsnis 1
Tinkamo dydžio inde sumaišykite smulkiai tarkuotą sūrį, kiaušinius ir pieną.
Žingsnis 2
Padarykite negilius įpjovimus ešeriuose ir įdėkite į juos laimo skilteles. Sudėkite ešerius į aliejumi pateptą kepimo indą ir užpilkite sūrio, kiaušinių ir pieno padažu.
Žingsnis 3
Kepkite ešerius 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
Žingsnis 4
Iškeptus ešerius su sūrio padažu sudėkite į lėkštę, papuoškite žolelėmis ir šviežio laimo griežinėliais. Mėgaukitės.
Kategorijos