Jūros gėrybės grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Jūros gėrybės grietinėlės padaže

Jūros gėrybės yra svarbi Viduržemio jūros regiono virtuvės dalis. Jas galima ruošti užšaldytas, todėl sutaupoma daug laiko. Skoniui pagerinti pašildykite alyvuogių aliejų su česnaku ir naudokite tik šviežią grietinėlę. Jei norite įspūdingai patiekti, tiesiog įdėkite jūros gėrybių ant ryžių arba makaronų, papuoškite baziliko lapeliais. Kad įsitikintumėte patys, paruoškite jūros kokteilį grietinėlės padaže vadovaudamiesi žingsnis po žingsnio pateiktu receptu.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
79 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, vėžiagyviai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jūros gėrybės grietinėlės padaže Žingsnis 1
Puode įkaitinkite aliejų. Peiliu sutrinkite česnaką, kad išsiskirtų sultys, ir sudėkite į keptuvę. Kepkite jį ant didelės ugnies 1 minutę, tada išimkite. Jo nebereikės. Perkelkite jūros gėrybes į česnakinį sviestą. Supilkite grietinėlę, Provanso žoleles, druską ir išmaišykite. Užvirinkite padažą. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir virkite 3 minutes. Išjunkite kaitlentę, uždenkite ir palikite virti 10 minučių.

Žingsnis 2

Jūros gėrybės grietinėlės padaže Žingsnis 2
Į verdantį vandenį sudėkite makaronus, išmaišykite. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir virkite, kol suminkštės. Nusausinkite makaronus į sietelį. Makaronus sudėkite į lėkštę ir užpilkite jūros gėrybių padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos