Jūros gėrybės kario padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Jūros gėrybės kario padaže

Jūros gėrybės yra daugelio žmonių mėgstamas patiekalas. Jos ne tik skanios, bet ir sveikos. Dėl jūros gėrybių geriau virškiname ir pagreitėja medžiagų apykaita. Štai kodėl būtina įtraukti į savo racioną tuos, kurie kenčia nuo viršsvorio su šiais ingredientais. Taip pat jūros gėrybės gerina odos, plaukų ir nagų būklę. Jūros gėrybių gaminimo variantų yra daugybė. Vienas iš jų - kario padaže. Šis receptas tinka tiems, kurie mėgsta aštriai.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
118 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.3/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jūros gėrybės kario padaže Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite česnaką, svogūną pusžiedžiais, o imbierą - šiaudeliais.

Žingsnis 2

Jūros gėrybės kario padaže Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę sudėkite imbierą, svogūną, česnaką, sviestą ir karį. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Jūros gėrybės kario padaže Žingsnis 3
Kai sviestas ištirps, į keptuvę supilkite sultinį ir grietinėlę. Išmaišykite ir užvirinkite.

Žingsnis 4

Jūros gėrybės kario padaže Žingsnis 4
Į keptuvę su padažu sudėkite jūros gėrybes. Išmaišykite ir virkite 10-15 minučių.

Žingsnis 5

Jūros gėrybės kario padaže Žingsnis 5
Patiekite paruoštas jūros gėrybes su kario padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos