Publikavimo data: 2024-06-22
Jūros gėrybės kario padaže
Jūros gėrybės yra daugelio žmonių mėgstamas patiekalas. Jos ne tik skanios, bet ir sveikos. Dėl jūros gėrybių geriau virškiname ir pagreitėja medžiagų apykaita. Štai kodėl būtina įtraukti į savo racioną tuos, kurie kenčia nuo viršsvorio su šiais ingredientais. Taip pat jūros gėrybės gerina odos, plaukų ir nagų būklę. Jūros gėrybių gaminimo variantų yra daugybė. Vienas iš jų - kario padaže. Šis receptas tinka tiems, kurie mėgsta aštriai.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite česnaką, svogūną pusžiedžiais, o imbierą - šiaudeliais.
Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę sudėkite imbierą, svogūną, česnaką, sviestą ir karį. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Kai sviestas ištirps, į keptuvę supilkite sultinį ir grietinėlę. Išmaišykite ir užvirinkite.
Žingsnis 4
Į keptuvę su padažu sudėkite jūros gėrybes. Išmaišykite ir virkite 10-15 minučių.
Žingsnis 5
Patiekite paruoštas jūros gėrybes su kario padažu.
Kategorijos