Publikavimo data: 2024-05-25
Jūros gėrybės keptuvėje
Jūros gėrybės puikiai dera su daugeliu garnyrų. Kad ir kaip jos būtų pateiktos - keptos, virtos ar troškintos. Tik nedaugelis žmonių nemėgsta jūros gėrybių patiekalų. Visada pasižymi pikantišku skoniu ir aromatu. Vienas geriausių derinių su šiuo ingredientu yra makaronai su padažu ir jūros gėrybėmis.
Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi įdėkite česnaką, pakepinkite apie 30 sekundžių ir išimkite. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais ir išėmę česnaką sudėkite į keptuvę.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Pakepinkite svogūną iki auksinės spalvos, tada suberkite miltus, įpilkite šiek tiek vandens ir maišykite, kol sutirštės. Tada sudėkite smulkintas petražoles, žoleles, druską ir citrinos sultis.
Žingsnis 3
Tuomet sudėkite jūros gėrybes ir virkite porą minučių. Porą minučių uždengkite dangčiu, kad jūros gėrybės įsigertų į padažą.
Kategorijos