Jūros gėrybės keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Jūros gėrybės keptuvėje

Jūros gėrybės puikiai dera su daugeliu garnyrų. Kad ir kaip jos būtų pateiktos - keptos, virtos ar troškintos. Tik nedaugelis žmonių nemėgsta jūros gėrybių patiekalų. Visada pasižymi pikantišku skoniu ir aromatu. Vienas geriausių derinių su šiuo ingredientu yra makaronai su padažu ir jūros gėrybėmis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
178 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jūros gėrybės keptuvėje Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi įdėkite česnaką, pakepinkite apie 30 sekundžių ir išimkite. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais ir išėmę česnaką sudėkite į keptuvę.

Žingsnis 2

Jūros gėrybės keptuvėje Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Pakepinkite svogūną iki auksinės spalvos, tada suberkite miltus, įpilkite šiek tiek vandens ir maišykite, kol sutirštės. Tada sudėkite smulkintas petražoles, žoleles, druską ir citrinos sultis.

Žingsnis 3

Jūros gėrybės keptuvėje Žingsnis 3
Tuomet sudėkite jūros gėrybes ir virkite porą minučių. Porą minučių uždengkite dangčiu, kad jūros gėrybės įsigertų į padažą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos