Jūros gėrybės kreminiame pomidorų padaže su česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-14

Jūros gėrybės kreminiame pomidorų padaže su česnakais

Jūros gėrybės kreminiame pomidorų padaže su česnakais yra lengvas, mažai kaloringas, rafinuotas ir labai skanus patiekalas. Jam paruošti reikia labai nedaug laiko, todėl galėsite mėgautis švelniomis krevetėmis, midijomis, kalmarais ir aštuonkojais aromatingame grietinėlės padaže su pomidorų gabalėliais.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
95 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jūros gėrybės kreminiame pomidorų padaže su česnakais Žingsnis 1
Iš krevečių pašalinkite galvą ir kiautą. Įkaitintoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi apkepkite krevetes su česnaku ir pagardinkite druska.

Žingsnis 2

Jūros gėrybės kreminiame pomidorų padaže su česnakais Žingsnis 2
Kitoje keptuvėje kepkite jūros kokteilį ir midijas, kol išgaruos skystis. Pomidorus supjaustykite mažais griežinėliais ir sudėkite prie jūros gėrybių. Kepkite dar 3-4 minutes.

Žingsnis 3

Jūros gėrybės kreminiame pomidorų padaže su česnakais Žingsnis 3
Tada keptuvėje sumaišykite jūros kokteilį, midijas ir krevetes, supilkite grietinėlę, pagal skonį įberkite pipirų ir druskos, išmaišykite. Virkite ant silpnos ugnies uždengę dangčiu 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos