Publikavimo data: 2024-10-14
Jūros gėrybės kreminiame pomidorų padaže su česnakais
Jūros gėrybės kreminiame pomidorų padaže su česnakais yra lengvas, mažai kaloringas, rafinuotas ir labai skanus patiekalas. Jam paruošti reikia labai nedaug laiko, todėl galėsite mėgautis švelniomis krevetėmis, midijomis, kalmarais ir aštuonkojais aromatingame grietinėlės padaže su pomidorų gabalėliais.
Žingsnis 1
Iš krevečių pašalinkite galvą ir kiautą. Įkaitintoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi apkepkite krevetes su česnaku ir pagardinkite druska.
Žingsnis 2
Kitoje keptuvėje kepkite jūros kokteilį ir midijas, kol išgaruos skystis. Pomidorus supjaustykite mažais griežinėliais ir sudėkite prie jūros gėrybių. Kepkite dar 3-4 minutes.
Žingsnis 3
Tada keptuvėje sumaišykite jūros kokteilį, midijas ir krevetes, supilkite grietinėlę, pagal skonį įberkite pipirų ir druskos, išmaišykite. Virkite ant silpnos ugnies uždengę dangčiu 10-15 minučių.
Kategorijos