Publikavimo data: 2024-06-23
Jūros gėrybės pomidorų padaže
Neįprastas padažo receptas, kurį galima patiekti prie makaronų, bulvių ar bet kokio kito garnyro. Padažas pasižymi išskirtiniu skoniu, kurį įvertins net gurmanai. Šį patiekalą paruošti paprasta ir greita, jūros gėrybės puikiai dera su pomidorų padažu, patiekalas pasižymi pikantišku skoniu, kurį įvertins kiekvienas. Jūros gėrybėse gausu vitaminų, be to, jos stiprina plaukus ir nagus. Sveika ir skanu!
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Pomidorą supjaustykite mažais kubeliais. Jei norite vientisesnio padažo, pomidorą nuplikykite verdančiu vandeniu, pašalinkite odelę ir stambiai sutarkuokite.
Žingsnis 2
Įdėkite keptuvę ant ugnies, prieš tai įpylę aliejaus. Kai įkais, sudėkite svogūną, česnaką ir pomidorus ir gerai pakepinkite, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Tada sudėkite jūros kokteilį ir troškinkite dar 3-5 minutes, supilkite sojų padažą.
Žingsnis 4
Į mišinį sudėkite pomidorų pastą ir gerai išmaišykite. Tada sudėkite Provanso žoleles ir vėl gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Išvirkite bet kokius makaronus, mūsų makaronai yra "lankai", ir sudėkite į išvirtą padažą, gerai išmaišykite, makaronai turėtų įsigerti į skonį.
Kategorijos