Publikavimo data: 2024-05-25
Jūros gėrybės su citrina
Jūros gėrybės visada primena vasarą, pavyzdžiui, jūros brizą. Salotos su krevetėmis, avokadais ir lašiša yra kulinarinis šedevras. Puikus ingredientų derinys patiekalui suteikia pikantiško skonio. Šis užkandis visiems svečiams padarys neišdildomą įspūdį, o jo išvaizda juos sužavės.
Žingsnis 1
Avokadą perpjaukite per pusę ir išimkite kauliuką. Tada atsargiai išimkite minkštimą, nepažeisdami žievelės. Palikite nuluptas puseles. Minkštimą supjaustykite mažais kubeliais. Tada supjaustykite lašišą mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite avokadą, žuvį, krevetes ir ikrus. Įpilkite alyvuogių aliejaus ir citrinos sulčių, druskos ir pipirų. Šaukštu sudėkite salotas į avokadų puseles.
Kategorijos