Jūros gėrybių pica pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-21

Jūros gėrybių pica

Pirmoji pica atsirado XVI amžiuje. Anksčiau ši skani plokščia duona buvo laikoma vargšų maistu. Tačiau šiandien šis visame pasaulyje populiarus patiekalas turi didelę paklausą. Pica ruošiama iš įvairiausių ingredientų ir įvairiais būdais. Ir visa tai todėl, kad šį patiekalą sunku sugadinti. Pica neužima daug laiko ir ją pagaminti gana paprasta.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
160 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.29/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Jūros gėrybių pica Žingsnis 1
Tešlą gerai iškočiokite į maždaug 25-30 cm skersmens apskritimą. Aptepkite jį pomidorų pasta. Pirmiausia išdėliokite pomidorų žiedus, po to krevetes ir kalmarus.

Žingsnis 2

Jūros gėrybių pica Žingsnis 2
Pabarstykite picą smulkintu česnaku ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite picą 180 laipsnių temperatūroje 20 minučių, kol ji taps auksinė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos