Publikavimo data: 2024-10-21
Jūros gėrybių pica
Pirmoji pica atsirado XVI amžiuje. Anksčiau ši skani plokščia duona buvo laikoma vargšų maistu. Tačiau šiandien šis visame pasaulyje populiarus patiekalas turi didelę paklausą. Pica ruošiama iš įvairiausių ingredientų ir įvairiais būdais. Ir visa tai todėl, kad šį patiekalą sunku sugadinti. Pica neužima daug laiko ir ją pagaminti gana paprasta.
Žingsnis 1
Tešlą gerai iškočiokite į maždaug 25-30 cm skersmens apskritimą. Aptepkite jį pomidorų pasta. Pirmiausia išdėliokite pomidorų žiedus, po to krevetes ir kalmarus.
Žingsnis 2
Pabarstykite picą smulkintu česnaku ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite picą 180 laipsnių temperatūroje 20 minučių, kol ji taps auksinė.
Kategorijos