Publikavimo data: 2024-06-23
Jūros gėrybių skrebučiai
Skrudinti skrebučiai su jūros gėrybėmis būna labai skanūs. Jie taps originalia šventinio stalo ar švediško stalo puošmena ir puikiai tiks kaip užkandis prie šampano ir baltojo stalo vyno, taip pat prie alaus. Jie atrodo išskirtinai ir apetitiškai, o jų skonis gali būti labai skirtingas - viskas priklauso nuo to, kokios jūros gėrybės naudojamos. Galite rinktis midijas, krevetes, kalmarus, aštuonkojus ar jūros kokteilius, o norėdami paįvairinti patiekalus, į jų įdarą galite įdėti aštrių raudonųjų paprikų.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Dubenyje sumaišykite kiaušinius, sūrį, jūros kokteilį, česnaką, druską ir majonezą. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Duonos riekes 5 minutes džiovinkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Ant kiekvienos riekelės dėkite įdaro ir paskirstykite.
Kategorijos