Jūros gėrybių skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Jūros gėrybių skrebučiai

Skrudinti skrebučiai su jūros gėrybėmis būna labai skanūs. Jie taps originalia šventinio stalo ar švediško stalo puošmena ir puikiai tiks kaip užkandis prie šampano ir baltojo stalo vyno, taip pat prie alaus. Jie atrodo išskirtinai ir apetitiškai, o jų skonis gali būti labai skirtingas - viskas priklauso nuo to, kokios jūros gėrybės naudojamos. Galite rinktis midijas, krevetes, kalmarus, aštuonkojus ar jūros kokteilius, o norėdami paįvairinti patiekalus, į jų įdarą galite įdėti aštrių raudonųjų paprikų.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
214 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Jūros gėrybių skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Dubenyje sumaišykite kiaušinius, sūrį, jūros kokteilį, česnaką, druską ir majonezą. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Jūros gėrybių skrebučiai Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Duonos riekes 5 minutes džiovinkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Ant kiekvienos riekelės dėkite įdaro ir paskirstykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos