Marinuoti česnakai

Marinuoti česnakai yra skanus ir aromatingas užkandis arba prieskonis, kurį galima pasigaminti lengvai ir greitai. Norint marinuoti česnakus, juos reikia nulupti ir supjaustyti griežinėliais arba trinti. Tada česnakai yra mirkomos į acto arba citrinų sulčių mišinį, pridėjus druskos, cukraus ir prieskonių pagal skonį. Dažnai į marinatą taip pat pridedama alyvuogių aliejaus ir šviežių žolelių, tokių kaip rozmarinas arba čiobreliai. Marinuoti česnakai paprastai dedami į stiklainį arba uždarytą indą ir laikomi šaldytuve bent kelias valandas ar net dienas, kad įsigers marinato skonį. Jie gali būti naudojami kaip užkandis, įdaras, priedas prie padažų arba patiekiami su duona. Tai skanus ir universalus būdas praturtinti skonį įvairiuose patiekaluose.

TOP 5 Marinuoti česnakai receptai

iPhone 16 Pro

Marinuoti česnakai - 5 naujausi receptai