Korėjietiški marinuoti česnakai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Korėjietiški marinuoti česnakai

Korėjietiškų marinuotų česnakų recepte nurodytam ingredientų kiekiui reikės dviejų litrų stiklainio, tačiau galite naudoti ir du 1 litro stiklainius. Taip marinuojant česnakus, juos galima laikyti labai ilgai, jie išliks skanūs ir naudingi. Ir nieko blogo, kad žiemai paruošto česnako nebūtų galima valgyti pirmaisiais metais. Marinuotus česnakus galima naudoti kaip salotų ir antrųjų patiekalų priedą.
Gaminimo laikas
43220 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
105 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.93/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Korėjietiški marinuoti česnakai Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Į puodą supilkite vandenį, suberkite druską, cukrų ir sojų padažą, išmaišykite ir užvirinkite. Išjunkite viryklę ir į puodą supilkite actą.

Žingsnis 2

Korėjietiški marinuoti česnakai Žingsnis 2
Marinuokite česnakus. Sudėkite česnakų galvutes į stiklainius ir užpilkite karštu marinatu. Uždenkite stiklainius dangteliais ir laikykite vėsioje, sausoje vietoje 1 mėnesį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
ruošiniai, daržovių pusgaminiai, konservavimas, marinavimas, įspūdingas receptas, paprastai, mažai kalorijų, aštriai, česnakų sezonas, marinuoti česnakai, be įprastų alergenų, receptų knyga, česnakų preparatai

Kategorijos