Publikavimo data: 2024-05-26
Korėjietiški marinuoti česnakai
Korėjietiškų marinuotų česnakų recepte nurodytam ingredientų kiekiui reikės dviejų litrų stiklainio, tačiau galite naudoti ir du 1 litro stiklainius. Taip marinuojant česnakus, juos galima laikyti labai ilgai, jie išliks skanūs ir naudingi. Ir nieko blogo, kad žiemai paruošto česnako nebūtų galima valgyti pirmaisiais metais. Marinuotus česnakus galima naudoti kaip salotų ir antrųjų patiekalų priedą.
Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Į puodą supilkite vandenį, suberkite druską, cukrų ir sojų padažą, išmaišykite ir užvirinkite. Išjunkite viryklę ir į puodą supilkite actą.
Žingsnis 2
Marinuokite česnakus. Sudėkite česnakų galvutes į stiklainius ir užpilkite karštu marinatu. Uždenkite stiklainius dangteliais ir laikykite vėsioje, sausoje vietoje 1 mėnesį.
Kategorijos