Publikavimo data: 2025-08-19
Kaimiška pica su dešra ir daržovėmis
Labai paprastas ir skanus picos receptas, kuris prilygs restoranų tiekiamoms picoms.
Žingsnis 1
Paruoškite visus tešlai skirtus ingredientus. Vanduo turi būti šiltas.
Žingsnis 2
Sudėkite vandenį, mieles ir cukrų, gerai išmaišykite ir uždengę maistine plėvele palaikykite 10-15 minučių.
Žingsnis 3
Įberkite druskos ir supilkite miltus, gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Į beveik paruoštą tešlą supilkite augalinį aliejų ir gerai išmaišykite. Uždenkite maistine plėvele ir palikite šiltoje vietoje 40 minučių, kad tešla pailsėtų ir pakiltų.
Žingsnis 5
Paruoškite įdarą. Susmulkinkite visus ingredientus ant tarkos, sumaišykite majonezą ir kečupą.
Žingsnis 6
Padalykite tešlą į 2 dalis, pabarstykite stalą miltais ir iškočiokite tešlą.
Žingsnis 7
Iškočiotą tešlą dėkite ant kepimo skardos su pergamentiniu popieriumi, ištepkite kečupo ir majonezo mišiniu.
Žingsnis 8
Tolygiai paskirstykite įdarą ir 20-25 min. pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Žingsnis 9
Likus porai minučių iki kepimo pabarstykite picą sūriu.
Žingsnis 10
Virkite, kol sūris išsilydys.
Kategorijos