Publikavimo data: 2024-06-09
Kaimiškas troškinys
Kaimiškas troškinys - tai paprastai paruošiamas ir kartu labai skanus bei sotus patiekalas. Jis patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams. Švelnus bulvių, persmelktų sodraus skonio kumpio ir ganyklose auginamų daržovių, skonis puikiai dera su pikantišku grietinės padažu su sūriu.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, morkas sutarkuokite stambia tarka ir pakepinkite daržoves augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Supjaustykite kumpį plonais griežinėliais ir sumaišykite su virtomis daržovėmis.
Žingsnis 2
Bulves supjaustykite plonais griežinėliais. Pergamentu išklotą kepimo skardą ištepkite augaliniu aliejumi, sudėkite ½ bulvių ir pabarstykite druska.
Žingsnis 3
Ant bulvių sudėkite pusę įdaro.
Žingsnis 4
Tada paruoškite padažą. Išplakite grietinę ir kiaušinį, suberkite stambiai tarkuotą sūrį ir prieskonius pagal skonį.
Žingsnis 5
Pusę padažo supilkite ant apkepo. Tada pakartokite sluoksniavimą taip pat: bulvės - įdaras - padažas. Kepkite patiekalą iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 45 minutes.
Kategorijos